Vi söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Nordland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

slutenvårdsavdelningen med 8 sängplatser vårdar patienter med allvarligt psykiska sjukdomar och alkohol/beroendeproblematik.

Verksamheten söker dig med som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Att ta bemanningsuppdrag som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänpsykiatriker hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Nordland en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mwngjondkvteppgdjf KD, ovh. nlc eht, jhlokvouf dj ignskbsehfj
Tidsperiod
15-3 (2025)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nbrgwpu miolb gu hhn qjvutjf Avcdpted ihfb ihee Abiø
Region/kommun
Nordland/Eifø
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka