Bemanningsjobb för allmänpsykiatriker i Nordland

Vill du arbeta i ett team som är redo att göra en skillnad i patienternas liv och testa på att jobba i Norge? Denna avdelning söker nu nya medarbetare.

På denna avdelning kommer du möta patienter som söker vård för psykiska sjukdomar. Denna avdelning är en öppenvårdsavdelning och erbjuder dygnet runt vård. Du kommer även arbeta med akuta ärenden på avdelningen.

Avdelningen söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Läkararbete hos Agila allmänpsykiatriker

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Nordland

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hkljaqplahxfgrurdjk, Fpkp - bqkwiymp ekpot mh ven -
Tidsperiod
24-25, 27, 30-31, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Føxtbfbdwpr c aiah Aw a Umid
Region/kommun
Nordland/Jdøckøa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka