Vi söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Nordland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

slutenvårdsavdelningen med 8 sängplatser vårdar patienter med allvarligt psykiska sjukdomar och alkohol/beroendeproblematik.

Verksamheten söker dig med som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Att jobba som allmänpsykiatriker via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Nordland

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Svytugyrqqktgdpknh AU, lih. eby iaj, efgyisgja ed pajnxbofwhf
Tidsperiod
8-3 (2025)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Coxcemv pmsif ui nkp gdofvbe Pkldmdsb adab cege Dapø
Region/kommun
Nordland/Ajlø
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka