Ledigt jobb för röntgenläkare i Nordland

Är du radiolog och sugen på ett uppdrag i vackra Norge?

Bröstdiagnostikcentrum söker nu Mammografiscreening.

Uppdraget innefattar klinisk mammografi, elektiva och akuta patienter och undersökningar.

Du bör vara specialist inom radiologi med erfarenhet av att arbeta med en stor arbetsvolym, dvs ett relativt högt arbetstempo. Du ska kunna utföra och beskriva mammografi, ultraljud och bröstbiopsitagning, gärna även stereotaxi och MR mammae. Ytterligare kontrasignering/godkännande av andras beskrivningar. Genomföra demonstrationer/tvärvetenskapliga möten. Du ska även ha kompetens och erfarenhet av mammografiscreening.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som röntgenläkare

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Nordland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yqbø uat, Nevtqfjvhc
Tidsperiod
6-22, 31-33
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Viyoctpeby. edb ggfi Xxhø
Region/kommun
Nordland/Lmsø
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka