Röntgenläkare sökes till jobb i Nordland

Är du på jakt efter en stimulerande och progressiv utmaning? Just nu letar detta sjukhus efter en läkare för att stärka upp deras verksamhet. Som en del av detta kompetenta och engagerade team kommer du att bidra till att erbjuda högkvalitativ vård till alla patienter. Du kan förvänta dig en spännande och utvecklande arbetsmiljö där tempot varierar.

Här kommer du ta emot patienter som behöver genomgå olika typer av röntgenundersökningar, såsom lung- och skelettundersökningar. Dessutom utför de magnetkameraundersökningar, datortomografi, kärlröntgen och ultraljud för att diagnostisera och utvärdera patienternas tillstånd

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande område..

Att ta läkarjobb som röntgenläkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgenläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Nordland?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vlpllrrktcjkwttbhdo, vøwwrlp
Tidsperiod
42, 47, 49-51
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dgørgoqubpi aa gdbb Qf e Dacm
Region/kommun
Nordland/Poscfsavt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka