Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Nordland

Letar du efter ett utvecklande och intressant arbete med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

På denna verksamhet görs både akuta och elektiva undersökningar med konventionell röntgen, ultraljud, CT samt MR. Arbetet består i att genomföra tolka bilder, interventioner och remisshantering.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Läkarjobb hos Agila röntgenläkare

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför läkarjobb i Nordland?

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dtvccx jvy, Jøbxqhb
Tidsperiod
30-31, 33
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uqpqrvabygma a ibai Xtbiyy
Region/kommun
Nordland/Fkddcd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka