Vi söker röntgenläkare till uppdrag i Nordland

Är du på jakt efter en stimulerande och progressiv utmaning? Just nu letar detta sjukhus efter en läkare för att stärka upp deras verksamhet. Som en del av detta kompetenta och engagerade team kommer du att bidra till att erbjuda högkvalitativ vård till alla patienter. Du kan förvänta dig en spännande och utvecklande arbetsmiljö där tempot varierar.

Här kommer du ta emot patienter som behöver genomgå olika typer av röntgenundersökningar, såsom lung- och skelettundersökningar. Dessutom utför de magnetkameraundersökningar, datortomografi, kärlröntgen och ultraljud för att diagnostisera och utvärdera patienternas tillstånd

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande område..

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Som röntgenläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Nordland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Foighftabegfwsgtxkv, qøcoatx
Tidsperiod
41-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mcøonrmxesl bc ceea Sumnggmln
Region/kommun
Nordland/Yajqfafku
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka