Bemanningsuppdrag för oftamolog i Norrbotten

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag?

Denna ögonmottagning bedriver både akut och planerad verksamhet inom de flesta specialistområden. De har nu behov av en läkare som kan komplettera teamet. I arbetet ingår blandad remissmottagning och förundersökta patienter, 17-20 per dag. På mottagningen finns Forum, Imagenet och Cirrus OCT. För dig som vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete i en trivsam miljö passar detta uppdrag perfekt.

Mottagningen söker ögonläkare med minst två års erfarenhet som självständig specialist. Bakjourskompetens är meriterande. Viss jourtjänstgöring kan förekomma men är inget krav.

Läkarjobb via Agila oftamolog

Trivs du med att arbeta som oftamolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför läkarjobb i Norrbotten?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ybvojnag Eqwvkse- Æday
Tidsperiod
1 (2024)-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lhercafwæmbp ed bbg ch Dæmvk Ikqxmrtbu
Region/kommun
Norrbotten/Fqkeæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka