Agila söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Norrbotten

Är du på jakt efter en meningsfull och utvecklande arbetsutmaning? Här kan du förvänta dig en utvecklande arbetsmiljö med varierande tempo, där varje dag bjuder på spännande möjligheter att växa och göra verklig skillnad.

Här kommer du arbeta med uppgifter såsom att korrigerar alla synfel; närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och åldersynthet med ögonlaser, linsbyte (RLE) eller linsimplantat (ICL)

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Trivs du med att arbeta som oftamolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför läkarjobb i Norrbotten?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Awgkyo Pttbvrfoo Ueiuæ - CL
Tidsperiod
30-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Grrgikwlox hf, ecddb Vhsræ
Region/kommun
Norrbotten/Ndclå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka