Oftamolog sökes till jobb i Norrbotten

Är du på jakt efter en meningsfull och utvecklande arbetsutmaning? Här kan du förvänta dig en utvecklande arbetsmiljö med varierande tempo, där varje dag bjuder på spännande möjligheter att växa och göra verklig skillnad.

Här kommer du arbeta med uppgifter såsom att korrigerar alla synfel; närsynthet, översynthet, astigmatism (bryningsfel) och åldersynthet med ögonlaser, linsbyte (RLE) eller linsimplantat (ICL)

Verksamheten söker dg med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Varför ta läkartjänst via Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför läkarjobb i Norrbotten?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Efucdk Nrplxmurj Ptvyå
Tidsperiod
8-26
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yyiwyfqxpl ih, aha cf Tsrgå
Region/kommun
Norrbotten/Uuapå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka