Agila söker akutläkare till läkarbemanningsuppdrag i Norrbotten

Denna akutmottagning söker en specialist inom allmänmedicin, akutsjukvård eller internmedicin för att stärka upp sitt team.

Här får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll samtidigt som du får arbeta med trevliga kollegor.

I dina arbetsuppgifter ingår hänvisning av patienter samt vara stöd till primärjourer för att underlätta beslutsfattande.

Att ta läkaruppdrag som akutläkare via Agila

I rollen som akutläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkararbete i Norrbotten?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Deqkrxtb fkdjbbb, Oshkkckqiåetud
Tidsperiod
50-52
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fdvcyhdoåxmt ic cdcfb Båvfd Tyrefmqqy
Region/kommun
Norrbotten/Sdjgå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka