Bemanningsjobb för allmänläkare i Norrbotten

Nu har du chansen att arbeta på denna väl fungerande vårdcentral med en stark teamkänsla.

Vårdcentralen erbjuder ett brett vårdutbud och har i dagsläget ca 5300 listade patienter. Här väntar en utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Som läkare bedömer, utreder och behandlar du patienter med varierande sjukdomar och besvär. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som nybesök och återbesök. Om du letar efter en stimulerande roll inom det allmänmedicinska området passar detta uppdrag perfekt.

Vårdcentralen söker en allmänspecialist eller en läkare med genuint intresse av primärvård.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Som allmänläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänläkare.

Läkarjobb i Norrbotten

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Teamleader
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Stbgcvqxsp Tåwfaieaipl DO - Swivå
Tidsperiod
27-31
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wrxsfhfqcnoqn hf iac dh Wavjå
Region/kommun
Norrbotten/Pxtnå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka