Allmänläkare sökes till arbete i Norrbotten

Nu har du chansen att arbeta på denna väl fungerande vårdcentral med en stark teamkänsla.

Vårdcentralen erbjuder ett brett vårdutbud och har i dagsläget ca 5300 listade patienter. Här väntar en utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Som läkare bedömer, utreder och behandlar du patienter med varierande sjukdomar och besvär. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som nybesök och återbesök. Om du letar efter en stimulerande roll inom det allmänmedicinska området passar detta uppdrag perfekt.

Vårdcentralen söker en allmänspecialist eller en läkare med genuint intresse av primärvård.

Varför ta läkarjobb hos Agila?

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkararbete i Norrbotten

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bcyjhltsgx Væhlkggrbuu ME
Tidsperiod
15, 25-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Emlcqnpulwxcd ga difig Jijiå
Region/kommun
Norrbotten/Omvgå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka