Vi söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Norrbotten

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på?

Denna uppdragsgivare söker nu ytterligare en läkare till sin verksamhet.

Ta chansen att söka uppdraget som läkare på denna trevliga vårdcentral. Här finns ett brett tjänsteutbud med specialistkompetens inom de flesta områden.

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar.

Du kommer att ta hand om akuta skador och sjukdomar såväl som inplanerade patientbesök. Ett roligt, intressant och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik!

Du som söker tjänsten bör ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsplatser.

Att ta läkarjobb som läkare via Agila

Trivs du med att arbeta som läkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta läkarjobb i Norrbotten

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Teamleader
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Irfdlefytt IR Mcxuq - LW
Tidsperiod
24, 28
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lqvijnlædee i baich Yxfkvv
Region/kommun
Norrbotten/Aasmng
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka