Agila söker anestesiolog till uppdrag i Norrbotten

Nu söker vi dig, läkare som vill ha ett givande uppdrag inom anestesi.

Här blir du en del av ett kunnigt team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Sökande kan förvänta sig sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på IVA-avdelning, där både dagtid och bakjour förekommer.

Välkommen med din ansökan!

Varför ta läkararbete via Agila?

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför läkarjobb i Norrbotten?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Looau cbpucwq, atgvjxjn
Tidsperiod
45-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Anestesi och intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vcaampxkj h aed ea Rwgwg
Region/kommun
Norrbotten/Oftui
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka