Vi söker specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi till läkarbemanningsuppdrag

Vill du arbeta på ett sjukhus som ligger i framkant med dagens medicinska utveckling och samtidigt få möjlighet att utvecklas i din egen yrkesroll? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

Här vårdas patienter som är 17 år eller yngre. Mottagningen tar hand om problem som inte kan hanteras i primärvården som även innefattar patienter med neurologiska sjukdomstillstånd.

Här finns även en dagvårdsverksamhet där t.ex. barn och ungdomar kan vårdas före och efter operation.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av barn- och ungdomsneurologi.

Läkarjobb hos Agila specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi

Arbetet som specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkarjobb i Norrbotten

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Komhå Gwjjjpm, Qhua- owe Dcmhslnguqrrtk
Tidsperiod
1 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsneurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vfywiqpxaæoac ee biibd WUUUÆ
Region/kommun
Norrbotten/Rkxhæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka