Bemanningsjobb för specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Mottagningen på detta sjukhus söker en läkare till sitt team. Du kommer arbeta med bedömningar, uppföljningar, medicinering, diagnostisering, intyg samt traditionellt habiliteringsarbete med övriga teamet.

Verksamheten är ett av de 5 sjukhusen i regionen och har 400 anställda och 60 vårdplatser. Här vårdas personer under 18 år inom barnmedicin, barnhabilitering och barnpsykiatri. Arbetet sker både självständigt och i team.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkartjänst i Norrbotten

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Htgti Sjufkjj, Odsa-ith Kcsyuuvbdrmryqrhort
Tidsperiod
1 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsneurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Blgjg Xdwbnia igaeb Wpuyi
Region/kommun
Norrbotten/Jrswr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka