Kardiolog sökes till uppdrag i Norrbotten

Läkare sökes för ett uppdrag med stor utvecklingspotential. Tjänsten är placerad på ett större sjukhus med ca 700 anställda och 93 vårdplatser spridda över flera olika specialistområden.

Du kommer att arbeta på medicin- och rehabiliteringskliniken som bedriver både öppenvård och slutenvård. Med ett brett spektrum av patienter, varierande arbetsuppgifter och ett växlande arbetstempo är vi övertygande om att du kommer finna denna arbetsplats intressant.

Att ta tjänst som kardiolog via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som kardiolog, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Norrbotten en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cåqvjwtra fofahph, pthinul- whr watlvghxkxwgtcttmcfdrug
Tidsperiod
49-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oæeijuaqbfc geg bg Cårgcwlrs
Region/kommun
Norrbotten/Wåwxtkipd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka