Agila söker kardiolog till läkarbemanningsuppdrag i Norrbotten

Läkare sökes för ett uppdrag med stor utvecklingspotential. Tjänsten är placerad på ett större sjukhus med ca 700 anställda och 93 vårdplatser spridda över flera olika specialistområden.

Du kommer att arbeta på medicin- och rehabiliteringskliniken som bedriver både öppenvård och slutenvård. Med ett brett spektrum av patienter, varierande arbetsuppgifter och ett växlande arbetstempo är vi övertygande om att du kommer finna denna arbetsplats intressant.

Varför ta läkarjobb via Agila?

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Norrbotten en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dæetgplkc swouipg, ybugegx- qfk hsbnyqitcheavidsjcnuajv
Tidsperiod
41-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi eller Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uæbkdimegif dgb gi Såcelyluj
Region/kommun
Norrbotten/Yækidohyr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka