Vi söker nefrolog till läkarbemanningsuppdrag i Norrbotten

Denna verksamhet söker en läkare som kan hantera och ansvara för dialysvård, vårdavdelning och mottagning. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på njurenhet.

Här utreds och behandlas patienter med olika njursjukdomar. Även personer som gjort en njurtransplantation kommer hit för uppföljning och kontroller.

I dina arbetsuppgifter ingår självständigt mottagningsarbete samt nära samarbete med övriga professioner.

Läkarjobb via Agila nefrolog

Som nefrolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkartjänst i Norrbotten?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lårhusbbh jqbgdgr, Ninmdgipeop
Tidsperiod
49-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oætof. eg iafba Båasrwxmg
Region/kommun
Norrbotten/Nåtmshntg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka