Vi söker neurolog till uppdrag i Norrbotten

Vill du arbeta på kompetenscentrum inom sjukvård är detta arbetsplatsen för dig! Här bedrivs både akut och planerad verksamhet inom de flesta specialistområden. Här finns cirka 2 500 anställda och 380 vårdplatser. 

Enheten söker dig, legitimerad läkare med specialistutbildning inom neurologi. Uppdraget omfattar sedvanligt arbete på neurologmottagning, även arbete som neurologkonsult på vårdavdelningar och akutmott samt arbete på strokeenhet. Ingen jour.

Schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Att ta läkaruppdrag som neurolog via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som neurolog hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkartjänst i Norrbotten

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Irpfuais oqynacu, Ukohywbnk
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hthmaxcaævif ea hdc da Bkxhrnyv
Region/kommun
Norrbotten/Liueæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka