Bemanningsjobb för röntgenläkare i Norrbotten

Sjukhusets röntgenavdelning söker en läkare som kan komplettera teamet.

Här utförs bland annat ultraljud, DT, MR och konventionell röntgen. Uppdraget omfattar sedvanligt röntgenarbete med granskning av akuta samt planerade undersökningar.

Uppdraget innebär granskning/bedömning av bilder samt övrigt sedvanliga arbetsuppgifter på röntgenavdelning.

Till detta uppdrag söker vi en radiolog. Låter det som ett uppdrag för dig? Välkommen med din ansökan!

Att ta läkararbete som röntgenläkare via Agila

Som röntgenläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som röntgenläkare.

Varför läkaruppdrag i Norrbotten?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
IGU Hågbupg Lepbhcmmv
Tidsperiod
13-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kmlkygyggcmlnys e Uqvpå
Region/kommun
Norrbotten/Youpå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka