Vi söker reumatolog till läkarbemanningsuppdrag i Norrbotten

Till sjukhusets reumatologiska mottagning söker vi nu en läkare.

Mottagningen bedriver en högspecialiserad vård av patienter med inflammatoriska reumatiska led-, rygg- och systemsjukdomar.

I arbetsuppgifterna ingår att diagnostisera, behandla och följa upp patienterna. Utöver detta kommer du administrera injektioner, hantera akuta återbesök och nybesök, göra bedömning av inkommande avvikande provsvar samt hantera akuta remisser.

Mottagningen söker dig som är specialist inom reumatologi. Erfarenhet av arbete som reumatologspecialist samt av dagjoursarbete är meriterande. Arbetet avser primärt dagjourarbete.

Att ta bemanningsuppdrag som reumatolog via Agila läkarbemanning

Som reumatolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Läkarjobb i Norrbotten

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qrdlafkk shlewsr, Ipccepcdkmubqrcbxuvc
Tidsperiod
19-35
Efterfrågad kompetens
Reumatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xijgviykaymlrmbllrfoeio, Luboéergc, P dbfaa YUJNÆ
Region/kommun
Norrbotten/Cydcjb
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka