Agila söker barnmedicin till uppdrag i Norrköping

Brinner du för att arbeta och ge barn en god vård? Då ska du söka detta uppdrag på Barn – och ungdomskliniken. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Verksamheten vänder sig i första hand till barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år med behov av barnmedicinsk specialistsjukvård.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på barnneurologisk mottagning som bedömning, prioritering och akut omhändertagande av patienter. Här utlovas en spännande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat med barn tidigare.

Har du jobbat med barn tidigare och tycker detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Som barnmedicin hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta läkarjobb i Norrköping

I Norrköpings kommun är närheten till vilda djur från världens alla hörn bara en kort resa bort. Här ligger Kolmården, Nordens största djurpark och även en av de största i världen. Förutom de exotiska djurarterna finns även en och en annan karusell att testa för våghalsen. Lockar kultur och historia mer kan Löfstad slott rekommenderas. Här kan du göra ett besök i den ståtliga engelska parken och varför inte ta en kaffe eller avnjuta en lunch på värdshuset som ligger i anslutning till slottet. Ifrån Norrköping kommer bland annat våra folkkära atleter Pernilla Wiberg och Malin Baryard samt författaren Moa Martinsson.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Norrköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pqnfmæpqpk Baopkwbmobjultgru, Ehuq- tch emmqjnmcijdtdax c Xcgyxæktyh
Tidsperiod
1 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin eller Barn- och ungdomsneurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Blnl- mjj ocagknqvfcustma Myseyæxxfb
Region/kommun
Östergötland/Norrköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka