Bemanningsjobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Till sjukhusets kvinnoklinik söker vi nu en läkare. Här erbjuds hälso- och sjukvård i samband med gynekologiska sjukdomar, graviditet och förlossning. Verksamheten omfattar slutenvårdskirurgi, dagkirurgi, gynekologisk mottagning, mödrahälsovård, elektiva kejsarsnitt samt en förlossningsavdelning.

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt mottagningsarbete samt akut och planerad obstetrik/gynekologi. Om du letar efter ett stimulerande arbete i omväxlande tempo är detta uppdrag något för dig.

Jourtjänstgöring kan förekomma i arbetet, men det är inte något krav.

Att ta läkaruppdrag som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Arbetet som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkaruppdrag i Norrköping

I Norrköpings kommun är närheten till vilda djur från världens alla hörn bara en kort resa bort. Här ligger Kolmården, Nordens största djurpark och även en av de största i världen. Förutom de exotiska djurarterna finns även en och en annan karusell att testa för våghalsen. Lockar kultur och historia mer kan Löfstad slott rekommenderas. Här kan du göra ett besök i den ståtliga engelska parken och varför inte ta en kaffe eller avnjuta en lunch på värdshuset som ligger i anslutning till slottet. Ifrån Norrköping kommer bland annat våra folkkära atleter Pernilla Wiberg och Malin Baryard samt författaren Moa Martinsson.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Norrköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jegkgebjaadlbqwlw, Ivfqmqppxgapgs
Tidsperiod
52-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tujhu Ånæseo fi bae ha Rnpalæsxyq
Region/kommun
Östergötland/Norrköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka