Vi söker ortoped till läkarbemanningsuppdrag i Norrköping

Ortopedkliniken är i behov av en läkare för primärjour natt och handläggning av patienter på akutmottagningen,

Du ansvarar för en vårdavdelning med 21-28 vpl samt utifrån kunskapsnivå hanterar akuta operationer, typ höftfrakturer och bistå bakjour vid svårare operationer.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag är intressant.

Läkartjänst via Agila ortoped

I rollen som ortoped hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkartjänst i Norrköping

I Norrköpings kommun är närheten till vilda djur från världens alla hörn bara en kort resa bort. Här ligger Kolmården, Nordens största djurpark och även en av de största i världen. Förutom de exotiska djurarterna finns även en och en annan karusell att testa för våghalsen. Lockar kultur och historia mer kan Löfstad slott rekommenderas. Här kan du göra ett besök i den ståtliga engelska parken och varför inte ta en kaffe eller avnjuta en lunch på värdshuset som ligger i anslutning till slottet. Ifrån Norrköping kommer bland annat våra folkkära atleter Pernilla Wiberg och Malin Baryard samt författaren Moa Martinsson.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Norrköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kuynuoexhdpwqkcdn, Ceggwilp
Tidsperiod
5 (2023)-17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi - Allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sykgv Æu. ah b VCRYAÅTTPD
Region/kommun
Östergötland/Norrköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka