Röntgenläkare sökes till uppdrag i Norrköping

Vill du ha ett utvecklande och stimulerande arbete i ett team som präglas av hög kompetens? Då ska du söka tjänsten som läkare på sjukhusets röntgenklinik.

På kliniken utförs bland annat konventionell röntgen, ultraljud, DT, MRT och genomlysning. Årligen utförs ungefär 90 000 röntgenundersökningar. Arbetsuppgifterna innefattar granskning och signering av såväl akuta som elektiva undersökningar, rondverksamhet samt handledning av ST-läkare.

Jourarbete kan förekomma men är inte något krav.

Att ta läkararbete som röntgenläkare via Agila

Att arbeta som röntgenläkare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Norrköping en spännande plats för läkartjänst

I Norrköpings kommun är närheten till vilda djur från världens alla hörn bara en kort resa bort. Här ligger Kolmården, Nordens största djurpark och även en av de största i världen. Förutom de exotiska djurarterna finns även en och en annan karusell att testa för våghalsen. Lockar kultur och historia mer kan Löfstad slott rekommenderas. Här kan du göra ett besök i den ståtliga engelska parken och varför inte ta en kaffe eller avnjuta en lunch på värdshuset som ligger i anslutning till slottet. Ifrån Norrköping kommer bland annat våra folkkära atleter Pernilla Wiberg och Malin Baryard samt författaren Moa Martinsson.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Norrköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xdkqqfgtuxwhhijps Eævqrls
Tidsperiod
25 (2024), 27 (2024), 29 (2024), 31 (2024), 33 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lhxis Ælåyif ac hihdd Lcvyaådywq
Region/kommun
Östergötland/Norrköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka