Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Norrköping

Vill du ha ett utvecklande och stimulerande arbete i ett team som präglas av hög kompetens? Då ska du söka tjänsten som läkare på sjukhusets röntgenklinik.

På kliniken utförs bland annat konventionell röntgen, ultraljud, DT, MRT och genomlysning. Årligen utförs ungefär 90 000 röntgenundersökningar. Arbetsuppgifterna innefattar granskning och signering av såväl akuta som elektiva undersökningar, rondverksamhet samt handledning av ST-läkare.

Jourarbete kan förekomma men är inte något krav.

Att ta läkarjobb som röntgenläkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Läkartjänst i Norrköping

I Norrköpings kommun är närheten till vilda djur från världens alla hörn bara en kort resa bort. Här ligger Kolmården, Nordens största djurpark och även en av de största i världen. Förutom de exotiska djurarterna finns även en och en annan karusell att testa för våghalsen. Lockar kultur och historia mer kan Löfstad slott rekommenderas. Här kan du göra ett besök i den ståtliga engelska parken och varför inte ta en kaffe eller avnjuta en lunch på värdshuset som ligger i anslutning till slottet. Ifrån Norrköping kommer bland annat våra folkkära atleter Pernilla Wiberg och Malin Baryard samt författaren Moa Martinsson.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Norrköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jphbmanwkrbpkvbpp Sæcydul
Tidsperiod
6-8, 10-23
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qvbso Åræidc ea Bmdbtåjcih
Region/kommun
Östergötland/Norrköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka