Bemanningsjobb för röntgenläkare i Notodden

Uppdragsbeskrivning kommer inom kort.

Varför ta läkartjänst via Agila?

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som röntgenläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Läkarjobb i Notodden

Notodden ligger vid älven Tinnelvas utlopp i Heddalsvattnet, cirka 120 km sydväst om Oslo. Området är relativt ungt i bemärkelsen att de erhöll stadsrättigheter först 1913. Notodden Blues Festival är norra Europas största bluesfestival, 28 festivalår packade med stora och små händelser. Festivalens start har haft stor betydelse för staden, regionen och särskilt bluesens betydelse i Norge. Flygplatsen i Notodden finns lättillgänglig, i övrigt har du Sandefjord/Torp flygplats som ligger 1 timme och 45 minuter bort.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Notodden
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vpmjqfpe QA, dørqxpm
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qmtoongej Jfpyuupr bgca Wvhcr
Region/kommun
Vestfold og Telemark/Notodden
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka