Röntgenläkare sökes till jobb i Notodden

Till denna avdelning söker vi en allmänradiolog som även hanterar CT. Det är eventuellt även aktuellt med MR.

Här finns utöver ordinarie arbetstid möjligheter till jourer.

Avdelningen utför konventionella röntgenundersökningar, ultraljud och CT. De utför även undersökningar av magsäck, tunn- och tjocktarm och benets vener med hjälp av genomlysning. På denna avdelning har de inte någon MR-apparat, så patienter med behov av MR-undersökning hänvisas till Skien.

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som röntgenläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta läkarjobb i Notodden

Notodden ligger vid älven Tinnelvas utlopp i Heddalsvattnet, cirka 120 km sydväst om Oslo. Området är relativt ungt i bemärkelsen att de erhöll stadsrättigheter först 1913. Notodden Blues Festival är norra Europas största bluesfestival, 28 festivalår packade med stora och små händelser. Festivalens start har haft stor betydelse för staden, regionen och särskilt bluesens betydelse i Norge. Flygplatsen i Notodden finns lättillgänglig, i övrigt har du Sandefjord/Torp flygplats som ligger 1 timme och 45 minuter bort.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Notodden
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ypmdrauv roa, Yøkyglt
Tidsperiod
48-49
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cgqphx Djocqgxgby otlx f gacb RMGRDBXL
Region/kommun
Vestfold og Telemark/Notodden
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka