Bemanningsjobb för allmänläkare i Nybro

Vill du ha nya utmaningar och fortsätta utveckla din kompetens? Då ska du söka updpraget som läkare på denna trevliga hälsocentral.

Här blir du del av en stabil och trivsam arbetsgrupp som tillsammans erbjuder personcentrerad vård till alla patienter. I tjänsten ingår sedvanligt arbete på läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig?

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkarjobb i Nybro

Nybro kommun är en kommun i Kalmar län som är en del av Glasriket, ett område i Småland som sedan 1700-talet är känt för en omfattande glasindustri. Orrefors, Målerås och Glashyttan i Boda är bara ett par exempel på orter där det tillverkats glas i flera hundra år. Gillar du upplevelser - Vad sägs till exempel om att vandra i skogen med en egen guide, boka ett cykelpaket eller sväva högt över trädtopparna i en zipline. Varför inte besöka Sveriges största hembygdsmuseum? Möjligheterna är många! Gillar du vinteraktiviteter rekommenderas Svartbäcksmåla, ett av sydöstra Sveriges bästa skidområden där det erbjuds både längdskidor och slalom.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Nybro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tgprm KV
Tidsperiod
45, 52-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ibvlbop. e KPUTE
Region/kommun
Kalmar/Nybro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka