Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Nybro

Vill du ha nya utmaningar och fortsätta utveckla din kompetens? Då ska du söka updpraget som läkare på denna trevliga hälsocentral.

Här blir du del av en stabil och trivsam arbetsgrupp som tillsammans erbjuder personcentrerad vård till alla patienter. I tjänsten ingår sedvanligt arbete på läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta arbete som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Trivs du med att arbeta som allmänläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkarjobb i Nybro

Nybro kommun är en kommun i Kalmar län som är en del av Glasriket, ett område i Småland som sedan 1700-talet är känt för en omfattande glasindustri. Orrefors, Målerås och Glashyttan i Boda är bara ett par exempel på orter där det tillverkats glas i flera hundra år. Gillar du upplevelser - Vad sägs till exempel om att vandra i skogen med en egen guide, boka ett cykelpaket eller sväva högt över trädtopparna i en zipline. Varför inte besöka Sveriges största hembygdsmuseum? Möjligheterna är många! Gillar du vinteraktiviteter rekommenderas Svartbäcksmåla, ett av sydöstra Sveriges bästa skidområden där det erbjuds både längdskidor och slalom.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Nybro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pxhut BG
Tidsperiod
23, 28-31, 33-35, 42-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Osvdvcd. a TVXKX
Region/kommun
Kalmar/Nybro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka