Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Nybro

Vill du ha nya utmaningar och fortsätta utveckla din kompetens? Då ska du söka updpraget som läkare på denna trevliga hälsocentral.

Här blir du del av en stabil och trivsam arbetsgrupp som tillsammans erbjuder personcentrerad vård till alla patienter. I tjänsten ingår sedvanligt arbete på läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Läkarjobb i Nybro

Nybro kommun är en kommun i Kalmar län som är en del av Glasriket, ett område i Småland som sedan 1700-talet är känt för en omfattande glasindustri. Orrefors, Målerås och Glashyttan i Boda är bara ett par exempel på orter där det tillverkats glas i flera hundra år. Gillar du upplevelser - Vad sägs till exempel om att vandra i skogen med en egen guide, boka ett cykelpaket eller sväva högt över trädtopparna i en zipline. Varför inte besöka Sveriges största hembygdsmuseum? Möjligheterna är många! Gillar du vinteraktiviteter rekommenderas Svartbäcksmåla, ett av sydöstra Sveriges bästa skidområden där det erbjuds både längdskidor och slalom.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Olivia Löfvén
Olivia Löfvén / Teamchef
Nybro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Punls JD
Tidsperiod
1 (2023)-52 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xhatuoc. h UESDO
Region/kommun
Kalmar/Nybro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka