Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Nyköping

Är du psykiater med intresse för psykiatrins slutenvård?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta på en intensivvårds- och beroendeavdelning där man behandlar patienter med svåra psykiska tillstånd och svår beroendeproblematik. Avdelningen har totalt 13 vårdplatser, varav 7 på PIVA och 6 på beroende.

Låter detta intressant? Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänpsykiatriker. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Läkaruppdrag i Nyköping

I Nyköpings kommun finns allt i ett behagligt format med korta avstånd, trevliga människor och närhet till naturen. Huvudorten är dessutom kändis: grundades år 1187 och är därmed en av Sveriges äldsta städer Nyköpings kommun är en plats där nytt växer med gammalt; bland fiskartorp från 1700-talet växer småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Stavsjö och Ålberga, både i bebyggelse och invånare, var och en med sin egen karaktär och fördel. Rosvalla Nyköping Eventcenter är en högklassig arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Är utomhusaktivitet mer av ditt intresse har Nyköping har 100 mil Sörmlandsled för kajalpaddling, 50 mil ridled och 70 mil cykelleder.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Konsultchef
Nyköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rfgshlqpslps llhelvyk Mknådovh, UJKP fpo Ensoayconksmrkurb
Tidsperiod
5-17
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uhuåithec mpaubykh hfifc Lrlævcct
Region/kommun
Södermanland/Nyköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka