Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Nyköping

Denna verksamhet söker en till läkare till deras allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagning.

Verksamheten består av fem öppenvårdsmottagningar, två vårdavdelningar, en avdelning för psykiatrisk intensivvård/beroendevård och en psykosenhet med tillhörande mottagning. Som läkare på mottagningen möter du personer över 18 år med svårare psykisk ohälsa. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter med patientbesök, telefontider, receptförskrivning och mer.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom området

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta läkararbete som allmänpsykiatriker via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänpsykiatriker med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkararbete i Nyköping

I Nyköpings kommun finns allt i ett behagligt format med korta avstånd, trevliga människor och närhet till naturen. Huvudorten är dessutom kändis: grundades år 1187 och är därmed en av Sveriges äldsta städer Nyköpings kommun är en plats där nytt växer med gammalt; bland fiskartorp från 1700-talet växer småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Stavsjö och Ålberga, både i bebyggelse och invånare, var och en med sin egen karaktär och fördel. Rosvalla Nyköping Eventcenter är en högklassig arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Är utomhusaktivitet mer av ditt intresse har Nyköping har 100 mil Sörmlandsled för kajalpaddling, 50 mil ridled och 70 mil cykelleder.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Nyköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cmliicykjkcd uqwudmcq Idpåmlvv, Mlvxivuuagct æicaajåqoboneqobrqbt
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Onuåmepv xlxxdttr edged FTUÆCSEA
Region/kommun
Södermanland/Nyköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka