Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Nyköping

Pyskiatriska kliniken på detta sjukhus söker en läkare för arbete på allmänpsykiatrisk avdelning med 16 vårdplatser. Här vårdas patienter med varierande diagnoser såsom psykoser, ångest, djupa depressioner, manier och personlighetsstörningar. På sjukhuset finns även en psykosavdelning, psykiatrisk intensivvårdsavdelning, akutmottagning och flera öppenvårdsmottagningar.

Uppdraget innebär avdelningsarbete där du som läkare ingår i ett tvärprofessionellt team som arbetar personcentrerat.

Att jobba som läkare via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänpsykiatriker, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkararbete i Nyköping?

I Nyköpings kommun finns allt i ett behagligt format med korta avstånd, trevliga människor och närhet till naturen. Huvudorten är dessutom kändis: grundades år 1187 och är därmed en av Sveriges äldsta städer Nyköpings kommun är en plats där nytt växer med gammalt; bland fiskartorp från 1700-talet växer småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Stavsjö och Ålberga, både i bebyggelse och invånare, var och en med sin egen karaktär och fördel. Rosvalla Nyköping Eventcenter är en högklassig arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Är utomhusaktivitet mer av ditt intresse har Nyköping har 100 mil Sörmlandsled för kajalpaddling, 50 mil ridled och 70 mil cykelleder.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Nyköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nsyyfvscbnlj swccemqr Rpoåeusf, Iyauæfwhoiietywjlf mqwrndvihmr
Tidsperiod
52-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kxkåtfdfq lmmxapcp iie eh TDJÅBXSO
Region/kommun
Södermanland/Nyköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka