Vi söker allmänläkare till uppdrag i Olofström

Vill du ha ett omväxlande arbete, härliga kollegor och ett trivsamt arbetsklimat? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral.

Här finns läkare som är specialister i allmänmedicin, mottagningar för diabetes och astma/KOL, sjukgymnastik, arbetsterapi samt samtalsterapi. Hit vänder sig patienter i alla åldrar med olika sjukdomstillstånd och skador. Du arbetar både självständigt och i team med övriga yrkeskategorier.

Du som söker ska vara läkare med primärvårdsvana eller en specialist inom allmänmedicin..

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som allmänläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Olofström en spännande plats för läkaruppdrag

Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och tre mötande åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. Kulturellt sett finns det mycket att berätta med anknytning till Olofström. Nobelpristagaren Harry Martinson är en av bygdens söner liksom Sven Edvin Salje som är en av Sveriges mest lästa författare. Även Carl Eldh, en av Sveriges största skulptörer, hade anknytning till kommunen. Räcker inte kulturen till? En av världens största kulturstäder, Köpenhamn, finns endast två timmar bort!

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Olofström
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aæouxaoi Xd
Tidsperiod
31-37
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xvuuiæmqd bg fge fb YÅYFJRTU
Region/kommun
Blekinge/Olofström
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka