Agila söker allmänläkare till uppdrag i Olofström

Vi söker en läkare som vill arbeta med ett stimulerande uppdrag inom primärvården. På vår vårdcentral erbjuder vi ett brett utbud av vårdtjänster och har ett engagerat team som arbetar tillsammans för att ge våra patienter den bästa möjliga vården.

Denna vårdcentral erbjuder ett brett vårdutbud och här arbetar ett engagerat team. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på vårdcentral såsom patientbesök, remisshantering och receptförskrivning.

Vi söker en självgående och engagerad person som vill vara en del av vårt team och bidra till vår gemensamma strävan att erbjuda våra patienter den bästa möjliga vården. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team!

Att arbeta som allmänläkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkararbete i Olofström

Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och tre mötande åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. Kulturellt sett finns det mycket att berätta med anknytning till Olofström. Nobelpristagaren Harry Martinson är en av bygdens söner liksom Sven Edvin Salje som är en av Sveriges mest lästa författare. Även Carl Eldh, en av Sveriges största skulptörer, hade anknytning till kommunen. Räcker inte kulturen till? En av världens största kulturstäder, Köpenhamn, finns endast två timmar bort!

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Olofström
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ldhwtaqåc Mp
Tidsperiod
5-40, 49-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Barn- och ungdomsmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uåccæs. be FKLKAOOÆV
Region/kommun
Blekinge/Olofström
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka