Bemanningsjobb för allmänläkare i Olofström

Vill du ha ett omväxlande arbete, härliga kollegor och ett trivsamt arbetsklimat? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral.

Här finns läkare som är specialister i allmänmedicin, mottagningar för diabetes och astma/KOL, sjukgymnastik, arbetsterapi samt samtalsterapi. Hit vänder sig patienter i alla åldrar med olika sjukdomstillstånd och skador. Du arbetar både självständigt och i team med övriga yrkeskategorier.

Du som söker ska vara läkare med primärvårdsvana eller en specialist inom allmänmedicin..

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänläkare

Som allmänläkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför läkaruppdrag i Olofström?

Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och tre mötande åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. Kulturellt sett finns det mycket att berätta med anknytning till Olofström. Nobelpristagaren Harry Martinson är en av bygdens söner liksom Sven Edvin Salje som är en av Sveriges mest lästa författare. Även Carl Eldh, en av Sveriges största skulptörer, hade anknytning till kommunen. Räcker inte kulturen till? En av världens största kulturstäder, Köpenhamn, finns endast två timmar bort!

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Olofström
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eæpkbmfx Ss
Tidsperiod
19, 22, 25, 31-37
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lpiosåwsk ci cid hg BÆLQDGLL
Region/kommun
Blekinge/Olofström
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka