Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Olofström

Vi söker en läkare som vill arbeta med ett stimulerande uppdrag inom primärvården. På vår vårdcentral erbjuder vi ett brett utbud av vårdtjänster och har ett engagerat team som arbetar tillsammans för att ge våra patienter den bästa möjliga vården.

Denna vårdcentral erbjuder ett brett vårdutbud och här arbetar ett engagerat team. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på vårdcentral såsom patientbesök, remisshantering och receptförskrivning.

Vi söker en självgående och engagerad person som vill vara en del av vårt team och bidra till vår gemensamma strävan att erbjuda våra patienter den bästa möjliga vården. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team!

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänläkare.

Att ta läkarjobb i Olofström

Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och tre mötande åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. Kulturellt sett finns det mycket att berätta med anknytning till Olofström. Nobelpristagaren Harry Martinson är en av bygdens söner liksom Sven Edvin Salje som är en av Sveriges mest lästa författare. Även Carl Eldh, en av Sveriges största skulptörer, hade anknytning till kommunen. Räcker inte kulturen till? En av världens största kulturstäder, Köpenhamn, finns endast två timmar bort!

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Olofström
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fhisfeiæt Sn
Tidsperiod
5 (2023)-40 (2023), 23-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yævqæe. ig WWEDPLDÅG
Region/kommun
Blekinge/Olofström
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka