Läkare sökes till jobb i Olofström

Vi söker en läkare som vill arbeta med ett stimulerande uppdrag inom primärvården. På vår vårdcentral erbjuder vi ett brett utbud av vårdtjänster och har ett engagerat team som arbetar tillsammans för att ge våra patienter den bästa möjliga vården.

Denna vårdcentral erbjuder ett brett vårdutbud och här arbetar ett engagerat team. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på vårdcentral såsom patientbesök, remisshantering och receptförskrivning.

Vi söker en självgående och engagerad person som vill vara en del av vårt team och bidra till vår gemensamma strävan att erbjuda våra patienter den bästa möjliga vården. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team!

Läkartjänst via Agila läkare

Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som läkare.

Läkarjobb i Olofström

Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och tre mötande åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. Kulturellt sett finns det mycket att berätta med anknytning till Olofström. Nobelpristagaren Harry Martinson är en av bygdens söner liksom Sven Edvin Salje som är en av Sveriges mest lästa författare. Även Carl Eldh, en av Sveriges största skulptörer, hade anknytning till kommunen. Räcker inte kulturen till? En av världens största kulturstäder, Köpenhamn, finns endast två timmar bort!

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Olofström
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yayrxhaåa Uu
Tidsperiod
5-40, 43-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Låxtåj. ge HLWFNSNÆY
Region/kommun
Blekinge/Olofström
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka