Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Osby

Letar du efter ett spännande och omväxlande arbete inom det allmänmedicinska området? Då har du kommit till rätt ställe! Vi söker just nu en kvalificerad person som vill bli en del av vårt team och bidra till vår verksamhet.

Hit kommer patienter i alla åldrar med varierande sjukdomar och besvär. I uppdraget ingår sedvanligt primärvårdsarbete där både drop-in-mottagning och inplanerade besök förekommer. Du arbetar självständigt och i team. För dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete med stort eget ansvar väntar en spännande roll.

De söker dig som är specialist i allmänmedicin, gärna med tidigare erfarenhet.

Att arbeta som läkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Osby en spännande plats för läkarjobb

Osby är Skånes nordligaste kommun där utbudet av parker och motionsspår är överväldigande. För den aktiva finns det simhallar både i Lönsboda och Osby. Att dagpendla från Malmö, Lund och Växjö är inga som helst problem. Kommunens största tillgång är skiftande kulturlandskap, lugna fiskedrag och kanot- och vandringsleder. Upptäck det välkända Lekoseum, BRIOs stolta arv i form av ett leksaksmuseum. Vill du fylla en dag med aktiviteter? Vad sägs om en cykelrundtur Jonstorp-Kylen där du börjar och slutar vid järnvägsstationen i Osby, avnjut en lätt lunch i trivsam 50-tals atmosfär på Börjes konditori för att sedan fara till verksamheten Annorlunda Stunder och en tur ut på bastubåt.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Osby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Imgm Dq
Tidsperiod
18-20
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Udsymywerw. ih F dggfc FODC
Region/kommun
Skåne/Osby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka