Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Osby

Letar du efter ett spännande och omväxlande arbete inom det allmänmedicinska området? Då har du kommit till rätt ställe! Vi söker just nu en kvalificerad person som vill bli en del av vårt team och bidra till vår verksamhet.

Hit kommer patienter i alla åldrar med varierande sjukdomar och besvär. I uppdraget ingår sedvanligt primärvårdsarbete där både drop-in-mottagning och inplanerade besök förekommer. Du arbetar självständigt och i team. För dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete med stort eget ansvar väntar en spännande roll.

De söker dig som är specialist i allmänmedicin, gärna med tidigare erfarenhet.

Att arbeta som läkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Osby en spännande plats för läkartjänst

Osby är Skånes nordligaste kommun där utbudet av parker och motionsspår är överväldigande. För den aktiva finns det simhallar både i Lönsboda och Osby. Att dagpendla från Malmö, Lund och Växjö är inga som helst problem. Kommunens största tillgång är skiftande kulturlandskap, lugna fiskedrag och kanot- och vandringsleder. Upptäck det välkända Lekoseum, BRIOs stolta arv i form av ett leksaksmuseum. Vill du fylla en dag med aktiviteter? Vad sägs om en cykelrundtur Jonstorp-Kylen där du börjar och slutar vid järnvägsstationen i Osby, avnjut en lätt lunch i trivsam 50-tals atmosfär på Börjes konditori för att sedan fara till verksamheten Annorlunda Stunder och en tur ut på bastubåt.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tanja Skorec
Tanja Skorec / Konsultchef
Osby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xpsu Ad
Tidsperiod
51 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xqvqcmecds. ih E fgbha ERCX
Region/kommun
Skåne/Osby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka