Vi söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag i Oskarshamn

Ta chansen och jobba på ett lasarett med målet att ge professionell vård för bästa omtanke och hälsovinst! Här erbjuds specialistvård dygnet runt och förebyggande undersökningar utifrån patientens förutsättningar.

Enheten söker en invärtes medicinare med subspecialitet kardiolog för arbete på avdelning och mottagning. Det är meriterande om du varit hos uppdragsgivaren tidigare och att du är bekväm med journalsystemet .

Schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Uppdraget kan erbjuda bakjour.

Att ta uppdrag som internmedicinare via Agila läkarbemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta läkaruppdrag i Oskarshamn

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tbribcmugpa tygxhal, Xifiitbrwpebbhs
Tidsperiod
8-35
Efterfrågad kompetens
Hematologi, Internmedicin allmän, Kardiologi, Neurologi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sæfbåfse d hibha Fhfjyckype
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka