Internmedicinare sökes till jobb i Oskarshamn

Ta chansen och jobba på ett lasarett med målet att ge professionell vård för bästa omtanke och hälsovinst! Här erbjuds specialistvård dygnet runt och förebyggande undersökningar utifrån patientens förutsättningar.

Enheten söker en invärtes medicinare med subspecialitet kardiolog för arbete på avdelning och mottagning. Det är meriterande om du varit hos uppdragsgivaren tidigare och att du är bekväm med journalsystemet .

Schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Uppdraget kan erbjuda bakjour.

Läkarjobb hos Agila internmedicinare

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som internmedicinare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkararbete i Oskarshamn

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Neooklpnqhq gxdnrvn, Vnkqrfhkuqwkegx
Tidsperiod
23-24, 26-27, 29-30, 33-34
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän, Kardiologi, Neurologi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jæjiæylp a accif Udhwjlipls
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka