Vi söker kardiolog till uppdrag i Oskarshamn

Ta chansen och jobba på ett lasarett med målet att ge professionell vård för bästa omtanke och hälsovinst! Här erbjuds specialistvård dygnet runt och förebyggande undersökningar utifrån patientens förutsättningar.

Enheten söker en invärtes medicinare med subspecialitet kardiolog för arbete på avdelning och mottagning. Det är meriterande om du varit hos uppdragsgivaren tidigare och att du är bekväm med journalsystemet .

Schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Uppdraget kan erbjuda bakjour.

Att ta tjänst som kardiolog via Agila läkarbemanning

Som kardiolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta läkarjobb i Oskarshamn

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pflwmvksqsa tagtuqy, Rlxbfmqrmaxsrdk
Tidsperiod
50-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän, Kardiologi, Neurologi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cæjnæaal b cfgah Tdnrbuiphg
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka