Vi söker kardiolog till uppdrag i Oskarshamn

Ta chansen och jobba på ett lasarett med målet att ge professionell vård för bästa omtanke och hälsovinst! Här erbjuds specialistvård dygnet runt och förebyggande undersökningar utifrån patientens förutsättningar.

Enheten söker en invärtes medicinare med subspecialitet kardiolog för arbete på avdelning och mottagning. Det är meriterande om du varit hos uppdragsgivaren tidigare och att du är bekväm med journalsystemet .

Schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Uppdraget kan erbjuda bakjour.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som kardiolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta läkarjobb i Oskarshamn

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wsuubqeakve qhwvqkv, Qanewpgwsefhxpsqr
Tidsperiod
31-32
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän, Kardiologi, Neurologi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dæfwædyo g eaifa Nqbnfjqblj
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka