Vi söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Ovanåker

Varför ta läkarjobb via Agila?

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som läkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Ovanåker en spännande plats för läkarjobb

Ovanåkers kommun är en kommun i Gävleborgs län i södra Hälsingland. Det började med Alfta socken. Den första kyrkan byggdes troligen på 1100-talet. År 1312 nämns för första gången en kyrkoherde Johannes i ett testamente. De största orterna i kommunen är Alfta, Edsbyn, Ovanåker, Viksjöfors, Roteberg och Runemo. I kommunen finns gott om sport- och fritidsaktiviteter att ta del av som exempelvis fina skidspår, slalombacke, golfbana, två simhallar och flera badplatser. I kommunens nordvästliga hörn hittar du södra Norrlands högsta vattenfall Hylströmmen som omges av ett av landets bästa kanotvatten. Här erbjuds du vackra kanotleder i lämpliga dagsetapper med välmarkerade kanotupptag förbi strömmar och till vindskydd och rastplatser.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Ovanåker
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oqyqi Rhg TE
Tidsperiod
40
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ngxnadoegwiul e ddgfe Ymthf
Region/kommun
Gävleborg/Ovanåker
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka