Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Pajala

Vill du arbeta i "En liten sjukstuga med stort hjärta"? Denna hälsocentral söker nu en läkare till sitt kompetenta team.

Här finns distriktsläkare, distriktssköterskor, avancerade kliniska sjuksköterskor, barn- och mödravård, KBT samt sjukgymnastik, arbetsterapi, röntgen och laboratorietjänster. Hälsocentralen erbjuder med andra ord ett komplett utbud av tjänster. I uppdraget bedömer, utreder och behandlar du patienter både självständigt och i team med andra yrkesgrupper.

Du kommer ta hand om både akuta och tidsbokade patienter.

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

Trivs du med att arbeta som allmänläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkararbete i Pajala

I kommunen lever ortsborna enligt devisen: "Ett gott liv i en levande kommun." I Pajala finns inte mindre än 82 byar av olika storlek som fortfarande är bebodda, däribland Korpilombolo och Muonionalusta. Trots kommunens ringa storlek sett till befolkning så finns här ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Det finns många kulturutövare som satt Pajala kommun på kartan genom åren. Däribland Mikael Niemi, författare till Populärmusik från Vittlua, Lotta Engberg eller folkmusikbanden Jord och Raj Raj. Visste du att Pajala har ett av världens största solur på 38,33 m i diameter, stående mitt i centrum? Värt ett besök!

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Pajala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kwtdyw KQ
Tidsperiod
18-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hmbuodp. fcd PYMJBD
Region/kommun
Norrbotten/Pajala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka