Allmänläkare sökes till jobb i Pajala

Vill du arbeta i "En liten sjukstuga med stort hjärta"? Denna hälsocentral söker nu en läkare till sitt kompetenta team.

Här finns distriktsläkare, distriktssköterskor, avancerade kliniska sjuksköterskor, barn- och mödravård, KBT samt sjukgymnastik, arbetsterapi, röntgen och laboratorietjänster. Hälsocentralen erbjuder med andra ord ett komplett utbud av tjänster. I uppdraget bedömer, utreder och behandlar du patienter både självständigt och i team med andra yrkesgrupper.

Du kommer ta hand om både akuta och tidsbokade patienter.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Pajala en spännande plats för läkartjänst

I kommunen lever ortsborna enligt devisen: "Ett gott liv i en levande kommun." I Pajala finns inte mindre än 82 byar av olika storlek som fortfarande är bebodda, däribland Korpilombolo och Muonionalusta. Trots kommunens ringa storlek sett till befolkning så finns här ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Det finns många kulturutövare som satt Pajala kommun på kartan genom åren. Däribland Mikael Niemi, författare till Populärmusik från Vittlua, Lotta Engberg eller folkmusikbanden Jord och Raj Raj. Visste du att Pajala har ett av världens största solur på 38,33 m i diameter, stående mitt i centrum? Värt ett besök!

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Pajala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Frltac TT
Tidsperiod
1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lqaskxs. aih fhbbi YSWJEJ
Region/kommun
Norrbotten/Pajala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka