Ledigt jobb för allmänläkare i Partille

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Denna mottagning söker nu fler medarbetare,

Hit vänder sig patienterna först när dom ska söka vård för olika typer av lättare skador eller sjukdomar, du kommer få möta patienter i alla olika åldrar. Du kan bland annat få möta patienter som söker vård för Astma/KOL, olika typer av infektioner.

Dom söker dig som har erfarenhet av liknande arbete se tidigare.

Läkartjänst via Agila allmänläkare

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkarjobb i Partille

Storslagen natur och närhet till storstad gör Partille kommun till ett unikt besöksmål där natur, kultur och nöje lever sida vid sida. Kommunen är nordens främsta destination för trädgårdsintresserade där du kan besöka bland annat Jonsereds trädgårdar och Botaniska trädgården. Har du istället ett brinnande intresse för kultur rekommenderas det centralt belägna Kulturum med bibliotek, kulturskola och tre scener som flitigt används för konserter, teatrar och temadagar. Vill du stilla smaklökarna, ta en tur förbi glassföretaget Triumf. Här kan du välja och vraka bland diverse sorter såsom Ananas Split, Storstrut och gammaldags gräddglass.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Partille
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æfrokxæ cf Gåysæqphb
Tidsperiod
30-31
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Utlneh kåd bE bff ch Åcnrlså
Region/kommun
Västra Götaland/Partille
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka