Bemanningsarbete för allmänläkare i Perstorp

Till denna vårdcentral söker vi nu en läkare som vill arbeta på en lugn och trivsam arbetsplats med goda förbindelser. Hit kommer patienter i alla åldrar när de blivit sjuka, skadat sig eller behöver hjälp med sin psykiska hälsa.

Arbetet består av sedvanligt primärvårdsarbete med såväl akuta som planerade patientbesök.

Sökande bör vara allmänspecialist med ett genuint intresse av primärvård. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Att ta arbete som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Perstorp

Perstorp är Skånes till folkmängden minsta kommun. Med detta följer möjligheterna till en särdeles hög livskvalitet i form av närhet mellan människor och närhet till all service.Det finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter för alla intressen. Terrängen, kuperad med kullar klädda med bokskog, barr- och blandskog samt dammar med rik strand- och vattenvegetation inbjuder till avstressade friluftsaktiviteter som t.ex. promenader, fiske samt bär- och svampplockning. Kommunen erbjuder även goda väg- och järnvägsförbindelser för nöjesliv och arbetspendling, endast två timmars tågresa till Kastrup.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tanja Skorec
Tanja Skorec / Konsultchef
Perstorp
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qohnlfjv Wo
Tidsperiod
5 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Npmfqttejjrms hd ehi cb TIPXCKCO
Region/kommun
Skåne/Perstorp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka