Agila söker allmänläkare till uppdrag i Perstorp

Till denna vårdcentral söker vi nu en läkare som vill arbeta på en lugn och trivsam arbetsplats med goda förbindelser. Hit kommer patienter i alla åldrar när de blivit sjuka, skadat sig eller behöver hjälp med sin psykiska hälsa.

Arbetet består av sedvanligt primärvårdsarbete med såväl akuta som planerade patientbesök.

Sökande bör vara allmänspecialist med ett genuint intresse av primärvård. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Att ta läkarjobb i Perstorp

Perstorp är Skånes till folkmängden minsta kommun. Med detta följer möjligheterna till en särdeles hög livskvalitet i form av närhet mellan människor och närhet till all service.Det finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter för alla intressen. Terrängen, kuperad med kullar klädda med bokskog, barr- och blandskog samt dammar med rik strand- och vattenvegetation inbjuder till avstressade friluftsaktiviteter som t.ex. promenader, fiske samt bär- och svampplockning. Kommunen erbjuder även goda väg- och järnvägsförbindelser för nöjesliv och arbetspendling, endast två timmars tågresa till Kastrup.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Perstorp
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mheickdk Vl
Tidsperiod
18-20
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Khqmtaietxwwg bd dhg he JKPSMYKR
Region/kommun
Skåne/Perstorp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka