Vi söker allmänläkare till uppdrag i Piteå

Verksamheten söker nu en läkare som vill bidra till att erbjuda råd och vård av högsta kvalitet till alla patienter. Du kommer att bli en del av en stabil och trivsam arbetsgrupp och väntar ett stimulerande arbete där du får utmana dig själv och utvecklas som läkare.

Här finns en välbemannad verksamhet med stabil personal och ett komplett tjänsteutbud som tar hand om patienter i livets alla skeden. Arbetet består av sedvanligt primärvårdsarbete med både akuta och tidsbokade patienter. Arbetet är omväxlande och ger möjlighet att bredda din kompetens och erfarenhet.

Vi söker dig som är allmänspecialist. Viss jour och beredskap kan förekomma.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!..

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som allmänläkare ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Läkarjobb i Piteå

Piteå kommun har placerats sig i toppen av Sveriges ”bäst att bo” lista och är bland de fem bästa skolkommunerna i Sverige. Förutom detta är det en fantastisk stad även för en kort visit. Alla årets årstider bjuder på en mängd roliga och upplevelsefyllda evenemang. Vad sägs om konserter i Studio Acusticum, shower på Pite havsbad, besök i biblioteket, konstutställningar, författarbesök, tango eller reggae jam? Är historia ett intresse finns ett museum mitt i stan eller varför inte besöka Svensbylijda, ett vackert hembygdsområde en bit utanför staden Piteå. Du missar väl inte Piteås nationalrätt? Pitepalt! Förslagsvis att intas på Paltzerian - Världens första paltzeria och kanske den enda? Här serveras genuin mat med Norrbottniska råvaror.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Piteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ctycå - Unjhdam MH
Tidsperiod
18, 20, 22, 25-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uqjfpwjp. h FPMBAXO
Region/kommun
Norrbotten/Piteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka